Tevreden gebruikers van AccesSite
Image Triggerfish Blog Image Ragfijn Image Competence Coaching Image Wildvreemd Image Vitortho
Image www.pyropix.nl Image www.ken-uzelf.nl Image Utrecht aan Zee Image cannabisquest.nl Image Montfoort Groen

Uw site hier?


AccesSite voor ontwerpbureau's: Uw ontwerp professioneel uitgevoerd

U bent ontwerper. U ontwerpt de mooiste websites. Eventueel kunt u ze zelf bouwen, maar de focus blijft het concept. Van webtechniek heeft u geen verstand of u laat het liever over aan andere professionals.

Maar u wilt wel dat uw ontwerp perfect uitgevoerd wordt op de website en bovendien wil uw klant de inhoud zelf aan kunnen passen. Op een eenvoudige manier.

Dan is AccesSite wat u nodig heeft.

U levert uw ontwerp bij ons aan in Photoshop, Fireworks, Illustrator of waar u ook mee werkt. Wij bouwen de website exact zoals u hem bedoeld heeft. Helemaal functioneel en op basis van het AccesSite CMS. Zodat de inhoud volledig aangepast kan worden door uw klant of uzelf.

U kunt als tussenpersoon het contract met ons afsluiten maar u kunt ook uw klant het contract met ons laten afsluiten. Wij gaan altijd discreet om met de verschillende werkzaamheden dus als uw klant ons zou benaderen voor nieuwe functionaliteiten of nieuwe pagina’s verwijzen wij hen altijd eerst terug naar u.

Natuurlijk kunt u ook zelf kant en klare HTML pagina's aanleveren. Dan hoeven wij alleen nog maar AccesSite te implementeren.


Meer informatie: