Tevreden gebruikers van AccesSite
Image dr Luijendijk Image Het Galgenven Image Max Image Silent Snow Image De Zingende Toren
Image Managen van de maatschap Image Tandartspraktijk Meerkerk Image Broodje Gebarentolk Image cannabisquest.nl Image Friendsfoundation-ghana

Uw site hier?


Met AccesSite is in principe alles binnen uw site door u zelf aan te passen. Zo kunt u onder meer:


AccesSite is gebaseerd op het WYSIWYG (What You See Is What You Get) principe. Dat betekent dat alles intuïtief werkt. Er zijn geen ingewikkelde knoppen om tot een simpel resultaat te komen. Wilt u een pagina bewerken? Dan klikt u simpelweg op die pagina op de knop "Bewerk pagina".

 

Geavanceerde functionaliteiten van AccesSite zijn onder andere:


Heeft u een verzoek of specifieke wens? Neemt u dan even contact met ons op. Wij proberen AccesSite altijd uit te breiden en te verbeteren. Bovendien leveren wij maatwerk en zijn we pas tevreden als u dat bent. Er is dus van alles mogelijk.

Ontwerp- en reclamebureaus en andere klanten die AccesSite in grote hoeveelheden inkopen voor hun klanten krijgen de mogelijkheid om er zelf een naam aan te geven en een logo te laten plaatsen op het loginscherm.

 

Bekijk de uitgebreide demonstratiefilm om een indruk te krijgen van de geavanceerde mogelijkheden:


The video content presented here requires JavaScript to be enabled and the latest version of the Adobe Flash Player. If you are you using a browser with JavaScript disabled please enable it now. Otherwise, please update your version of the free Adobe Flash Player by downloading here.


Bekijk ook de introvideo op de homepage.


Meer informatie: